• Meer informatie

Tussenstand project Samen voor elkaar

We hebben op de site op 17 februari een bericht geplaatst over dit project. Zie “Subsidie project Samen voor Elkaar”. Het project houdt in dat de locatieraad samen met de pastoraatsgroep een visie gaat ontwikkelen op het toekomstig gebruik van de kerk. Uitgangspunt is het behoud van de kerk, waarbij de kerk voor en door de Lemelervelders gebruikt kan worden. 
Onderdeel van dat project is het houden van interviews, die inmiddels afgenomen zijn door onze adviseur Eddy Oude Wesselink. Hij heeft hiervoor 16 interviews gehouden, die hij heeft gehad met verschillende personen uit Lemelerveld. De uitkomsten geven veel informatie op basis waarvan we een visie kunnen formuleren over de toekomst van onze kerk en parochiecentrum. Na de zomervakantie gaan we een plan van aanpak voor het vervolg schrijven. Wordt vervolgd!

Bij vragen of opmerkingen hierover kun je terecht bij Henk Heerink, telefoon 06- 18 60 00 50 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De locatieraad.