• Meer informatie
Heilig Hart Kerk Lemelerveld

Kindje wiegen 2018

Het is weer gelukt! Midden in de winternacht, is het kindeke geboren op aard, en kwam men allen tezamen op 1e Kerstdag in de Heilig Hartkerk voor het traditiegetrouwe Kindje Wiegen. Een groepje jeugdige acteurs en actrices wist een rolletje in dit beroemde schouwspel te bemachtigen.
Dagen hadden de toeschouwers gelopen. Maar gelukkig wisten ze allen op tijd de Heilige herberg tijd te bereiken, om hun kroost een rol in het aloude Kerstverhaal, met verve te zien vertolken.
In een oogwenk was de baby geboren en lag het stilletjes in het kribje te kirren. Het werd omringt met licht, liefde, warmte, aandacht, geschenken en gezang.
Het slotlied werd muzikaal begeleid door alle kinderen die een instrumentje hadden meegenomen. Zij ‘sloegen hun trommeltje’ dat het een lieve lust was. Daarna mochten de kinderen hun meegebrachte speelgoed bij de baby doneren. Dit alles zal door de werkgroep met zorg worden overgedragen aan de speelgoedbank van de Gemeente Dalfsen. Iedereen bedankt voor de gulle gaven, het meespelen, meevieren en organiseren. De herhaling van deze uitvoering zal volgend jaar, rond Kerstmis plaatsvinden ?

MoDi.