• Meer informatie
Heilig Hart Kerk Lemelerveld

Concert Kamerkoor Pro Musica op 24 november  

Op zaterdag 24 november 2018 geeft Kamerkoor Pro Musica weer een concert. Dit ensemble, opgericht in 2014, bestaat uit een enthousiaste groep zangers uit de regio Noord-Oost Overijssel. De wekelijkse repetities worden gehouden in Den Ham. Het concert zal plaatsvinden in de sfeervolle en fraai klinkende St. Antonius van Padua te Nijverdal. De opzet van het programma,  met als thema “Tijd en eeuwigheid”, is gelinkt aan de tijd van het jaar; in de maand november vindt respectievelijk aan het begin en het einde het gedenken van de gestorvenen plaats en de viering van “Eeuwigheidszondag”. In dit kader worden o.a. enkele motetten van J.S. Bach uitgevoerd, verder een “Te Deum” van Händel en het - bij velen geliefde - “Gloria” van Vivaldi, afgewisseld door enkele passende  instrumentale composities van Händel.
Medewerkenden zijn Gerrit Hoving (orgel), Strijkkwartet Amarens (aangevuld met contrabas en blazers), Arjan van der Velde (counter-tenor), Erik Breukelman (bas) en Erika Lambers (sopraan). Dirigent is Rolf Drost.

Allen van harte uitgenodigd!

Locatie: St. Antonius van Padua, Grotestraat 150, Nijverdal
Aanvang: 20.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar bij koorleden of te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
€ 15,- in de voorverkoop, € 17,50 aan de zaal, € 5,- jeugd t/m 16 jaar.