• Meer informatie
Heilig Hart Kerk Lemelerveld

Kerkbalans 2016 komt eraan!

De voorbereidingen voor de actie Kerkbalans zijn weer in volle gang. Het thema van de actie is dit jaar: ‘Mijn kerk inspireert’. Tussen 10 en 17  januari ontvangt u een brief met het verzoek om bij te dragen. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. Daarom vragen we elk jaar aan al onze parochianen  van 18 jaar en ouder om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder! De inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze geloofsgemeenschap. We hopen dan ook dat we weer op u mogen rekenen. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken. Zo willen komend jaar het kerkhof verder bestraten en inrichten.


Helpt u mee?
Vrijwilligers zijn druk in de weer om Kerkbalans goed voor te bereiden. We zoeken nog mensen die ons kunnen helpen met het klaar maken van de kerkbalans enveloppen. Heeft u hier en paar uur voor over? Op maandag 28 december om 9 uur ‘s morgens beginnen we in het parochiecentrum tot circa 12 uur.

Daarnaast zoeken we nog iemand, die wil helpen de kerkbalans in de wijk Nieuwe Landen te lopen. De wijk wordt te groot voor Jan Masman om alleen te doen. Iets voor u wellicht?  Neem dan contact op met Leo Broeks 06-23715454 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Samen maken we er een geslaagde actie van!

Bij voorbaat dank!

Leo Broeks penningmeester