• Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

        Meer informatie

 

Afscheid Miranda Temmink

In de volksmond zeggen ze wel eens: “aan alle mooie dingen komt een einde” en helaas is dat maar al te vaak waar. Miranda Temmink, organist van het dameskoor, heeft aangegeven dat ze helaas moet stoppen met het begeleiden van het dameskoor. Ze heeft iemand ontmoet met wie ze haar verdere leven wil delen en helaas voor ons woont deze beste man in het mooie Brabant. Het dameskoor begeleiden in onze kerk wordt dan wel heel erg lastig. Soms moet je keuzes maken in je leven, dat is nog nooit anders geweest. Het is wel een hele logische keuze met de kanttekening dat wij als locatie en het dameskoor dat erg jammer vinden.
In de viering van zondagochtend 29 oktober begeleidt zij voor de laatste keer het dameskoor. Na afloop van de viering is er gelegenheid om haar persoonlijk de hand te schudden en haar te bedanken voor haar jarenlange inzet, meedenken, repeteren en begeleiden van in de eerste jaren het dames- en het herenkoor en later alleen het dameskoor. In 2010 is zij in Lemelerveld begonnen als organist in onze geloofsgemeenschap bij zowel het heren- als het dameskoor. Dat zijn bij elkaar wel heel wat vieringen geweest, niet alleen in de weekenden, ook het aantal avondwakes en uitvaarten zijn bijna ontelbaar.
De meerwaarde van een koor en organist tijdens een viering is altijd groot geweest. Het is niet alleen sfeer verhogend maar heeft ook een absolute meerwaarde. Zingen is ook een vorm van bidden en aanbidden.
Miranda, wij zijn jou enorm veel dank verschuldigd en dat willen we bij deze ook uitspreken. Dank je wel voor je jarenlange toewijding en inzet en laten we vooral de hele fijne samenwerking niet vergeten. Dank je wel. Wij wensen jou enorm veel succes voor nu en in de toekomst in je nieuwe levensfase, heel veel geluk daarbij!
Miranda gaat in Brabant in het onderwijs aan de slag als ondersteunend medewerkster.
Een nieuwe organist zoeken is geen eenvoudige opgave maar gelukkig hebben we wel iemand gevonden en dat is Frank Delnoy. Hij gaat het dameskoor als organist begeleiden wanneer hij kan en wij wensen hem daarbij veel succes. Miranda, nogmaals dank je wel en een lieve groet van ons allemaal.