• Meer informatie
Heilig Hart Kerk Lemelerveld

Tafeltje Dekje Rosengaerde bezorgt verse, warme maaltijden aan huis

Met uiteenlopende diensten staat woonzorgcentrum Rosengaerde klaar voor senioren uit de gemeente Dalfsen. Een voorbeeld hiervan is de maaltijdservice Tafeltje Dekje die Rosengaerde biedt. Het aanbod is vers gekookt, afgestemd op de individuele wensen en wordt zeven dagen per week thuis bezorgd. De vrijwilliger die de maaltijd bezorgt, trekt aan de bel als er niet open wordt gedaan. Dankzij deze service is het voor sommige ouderen mogelijk om langer thuis te blijven wonen. Is het ook iets voor u?

Het hoofdgerecht van de warme maaltijd kost € 9,25 en een koelvers maaltijd kost € 8,50.

De maaltijden van Tafeltje Dekje zijn vers gekookt en gevarieerd. Rond het middaguur worden ze bezorgd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Wie direct aan tafel wil, ontvangt een warme maaltijd. Het is ook mogelijk een koelverse maaltijd overhandigd te krijgen, die op een ander gewenst moment op te warmen is.

Men kan bij elke maaltijd kiezen uit verschillende menu’s, eventueel aangevuld met bijgerechten zoals soep, rauwkost en een dessert. Met diëten, allergieën en specifieke wensen wordt rekening gehouden. Tot slot is het eenvoudig mogelijk om gastmaaltijden bij te bestellen. Dankzij de maaltijdservice kunt u in uw eigen huis genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bent u benieuwd welke mogelijkheden de maaltijdservice voor u biedt? Of wilt u zich direct aanmelden? Neem dan op contact op via 0529-432514 (op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur) of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook chauffeurs voor het rondbrengen van maaltijden zijn van harte welkom zich aan te melden! Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met onze receptie via 0529-431541.