• 150 jaar

Palmpasen zondag 2 april om 10.00 uur

Palmpasenviering en optocht!
Op zondag 2 april is het palmpasen. Dit gaan we weer gezamenlijk vieren. Dit jaar is de dienst in de Heilig Hart Kerk om 10.00 uur en niet om 9.00 uur zoals in het parochieblad staat. De dienst is te volgen via de livestream. Het wordt een leuke dienst. De viering wordt muzikaal omlijst door het koor Voices! We hopen na de dienst in een mooie optocht met ezel en muziek naar het Anker te gaan, om daar de ouderen te verrassen. Bij een palmpasenoptocht hoort natuurlijk een palmpasenstok. Deze mag je zelf thuis maken, met een doe-het-zelf pakket die je kunt ophalen op woensdagmiddag 29 maart bij de Heilig Hart Kerk. Dit doen we gelijk uit school, tussen 12.15 uur en 13.15 uur. De spullen liggen dan klaar voor je. Opgeven hiervoor is handig, zodat we weten hoeveel pakketjes voor de palmpasenstok we klaar moeten leggen.
Opgeven: voor vrijdag 24 maart d.m.v. een mailtje naar Sandra Beumer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
of Ingrid Slangewal-Laarman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
We zien je opgave tegemoet, hopelijk krijgen we dit jaar weer een mooie optocht met veel kinderen.

Werkgroep Palmpasen van de Raad van Kerken