• Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

        Meer informatie

 

Pastor Thomasfonds - Sproeifeest Hoonhorst 2022

Op 25 juni mochten wij na een lange tijd van corona weer de Jaarmarkt en Braderie houden. De markt begon om 9.00 uur en het Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren brachten vanaf 10.00 uur hun muzikale klanken ten gehore. Het terras stroomde dan ook al zeer snel vol. Onder het genot van een kopje koffie of thee met cake of krentewegge werd er genoten van deze prachtige muziek en werd er door velen bekende melodieën meegezongen. Ook vond het broodje beenham of hamburger gretig afname.

Pastor Thomas had ons gevraagd om dit jaar een actie te houden om 75 kinderen van een lagere school in Sinnar te voorzien van een Schooluniform, schooltas, schriften en potloden. Een schooluniform en de verdere benodigde spullen zijn verplicht. Iedereen het zelfde uniform zodat arm of rijk niet zichtbaar is.
We waren blij verrast dat de opbrengt deze morgen € 752,00 is geworden zodat een aantal van de kinderen naar school kunnen. Hartelijk dank hiervoor!!
Mocht u voor deze actie een bijdrage willen geven dan is dat van harte welkom op bankrekening NL 13 RABO 0138641262 t.n.v. Pastor Thomas Fonds.

Ook namens Pastor Thomas hartelijk dank voor uw bijdrage!