• Meer informatie
Heilig Hart Kerk Lemelerveld

Concert Voices iedereen bedankt

En toen was het zaterdagavond 20 juni. Concert 35 jaar Voices.Er heerste een gezonde spanning. Zal het allemaal goed gaan, is alles goed geregeld en hoeveel publiek zal er zijn? En ja hoor er kwam publiek en zoals na afloop te horen aan de reacties was het een zeer geslaagd concert.

Als rode draad door het concert liep het thema  “Vriendschap”. “Wij zijn met vrienden, alleen met vrienden” van Guus Meeuwis als openingslied. Wij zijn samen als vrienden, delen lief en leed met elkaar en dat delen we door met elkaar te zingen. Verder kwamen o.a. voorbij That’s what friends are fore van Dionne Warwick, I won’t give up van Jason Mraz, Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij, Make you feel my love van Adele en zo nog meer. Het lied “Onze vriendschap” van Alain Clark gezongen en op gitaar begeleid door  Mieke Bruins en Marion Mulders.

Voor deze gelegenheid begeleide Marion Mulders ons deze avond op piano, gitaar en viool. Marthijs den Ouden zat achter het drumstel. Ook het licht verzorgt door Johan den Ouden en de beamerpresentatie sloten geweldig aan bij de liedjes.

Echte vriendschap is vertrouwen, is samen huilen, is samen lachen, is op elkaar kunnen bouwen, is elkaar niet laten vallen. Dat zijn wij. Want een echte vriend dat ben jij!!

Namens Voices willen we graag onze sponsoren bedanken Bloemenshop Wispels, Coop supermarkt, EG computer Specialisten, Woninginrichting Dijkman en de Heilig Hartschool.

Tot slot werd er een toegift gezongen op de melodie van Vrienden van Guus Meeuwis een geschreven tekst speciaal voor Mieke Bruins.

Door het samen delen van lief en leed zijn wij een hechte vriendengroep geworden en is het een aaneenschakeling van liederen en teksten geworden met dit thema het was voortreffelijk. Het ging veel te snel voorbij, wij hebben met elkaar enorm genoten.

Iedereen bedankt!