• Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

        Meer informatie

 

Werkgroep JeugdHart

Binnen onze geloofsgemeenschap is een nieuwe werkgroep werkzaam sinds december 2021.
Contactpersonen in deze groep: Fons en Indira Hulsman, Janneke Mulder, Pastoor Monninkhof, Fons Wanink, Martin Haas, Ursula Langenkamp en Lyda Hofhuis.
Doel van deze groep is om de jeugd (8 t/m 12 jaar en misschien in latere traject 6 t/m 12 jaar) op korte termijn en op langere termijn, meer betrokkenheid te laten voelen met de kerk. Idee is om 4 keer per jaar de jeugd uit te nodigen voor een laagdrempelige bijeenkomst, waarbij we voor de jeugd aansprekende activiteiten willen gaan organiseren. Dit zou in combinatie met bestaande of nieuwe op de doelgroep afgestemde vieringen kunnen zijn. Om het laagdrempelig te houden hoeft dat geen doel te zijn. Het idee ontstond om deze jeugd voor de Kerst een Kertsgroet te brengen in de vorm van een persoonlijk waxinelichtje.
Indira Hulsman en Janneke Mulder zijn zeer actief geweest en hebben de vele waxinelichtjes met Kerstgroet klaar gemaakt. Ook Pastoor Monninkhof niet te vergeten, die helemaal vanuit Ommen op de fiets de koude weersomstandigheden heeft doorstaan. Samen hebben ze de waxinelichtjes op 22 december rondgebracht aan de kinderen. Vele kinderen en ouders waren blij verrast. Het was een goede actie en mede een uitnodiging die een vervolg zal hebben in een laagdrempelige bijeenkomst in 2022.