Kerkbalans 2020

Beste parochianen,
De kerkbalansactie is weer begonnen en de wijkvertegenwoordigers hebben de enveloppen deze week weggebracht.
Ons nieuwe administratiesysteem is redelijk op orde na de torenactie. Maar er zijn nog een wel een paar meldingen van onjuistheden.
Mocht u fouten constateren in adressering of anderszins , vermeld  dit dan op uw antwoordformulier dan kunnen we dit weer aanpassen.
Van sommige samenwonenden weet ik dat ze nog niet samengevoegd zijn in de administratie tot één hoofd-adres.
Vermeld dit ook dit jaar weer. Dan blijft dit onder de aandacht. Alleen zo kunnen we de registratie verbeteren.

Groet Leo Broeks